Přihlášení

Plzeňačky před Vánoci vybojovaly tři medaile


Na 35. ročníku Slánské brusle bojovaly o další body dvě mladší žačky. Denisa Brunátová v „A“ kategorii obsadila mezi osmnáctkou závodnic 8. místo a Nikol Adamcová v „B“ kategorii získala 3. místo rovněž v konkurenci osmnácti děvčat.

V dalším závodě, který tentokrát hostil klub USK Praha, měl KK Plzeň dokonce trojnásobné zastoupení. V podniku nejvyšší konkurence mezi žákyněmi startovala Adéla Němcová. Ta po takřka bezchybném krátkém programu držela 10. místo, ale celkově skončila na 17. místě s bodovým výkonem 52,89 bodů. Mezi mladšími žačkami bojovala Denisa Brunátová, která nakonec obsadila 26. místo (43,73 bodů). Kristýna Březinová mezi nejmladším žactvem obsadila rovněž 26. pozici (20,43 bodů).

V Roudnici nad Labem a v Mělníku bojovaly nejmladší plzeňské naděje. Karolína Zrnová na Podřipské brusli obsadila v přípravce 5. místo a v Mělníku se dokonce radovala ze stříbrné medaile. Její tréninková partnerka Michaela Havránková přidala 5. příčku.

V posledním závodě před Vánoci, který hostil Dvůr Králové nad Labem, soutěžila Nikol Adamcová, která si svátky zpříjemnila bronzovou medailí!