Přihlášení

Plzeňanky zapisují splněné testy výkonnosti

Zimní stadion HASA v Praze hostil Testy výkonnosti a celkem 5 závodnic KK Plzeň využilo krátké vzdálenosti z domácího stadionu ke splnění požadovaných tesů.

Netradičně v půl osmé ráno odstartovala jednodenní podnik první skupina závodníků, kteří plnili testy č. 6. Mezi nimi byla i Vanessa Štefanová, která s celkovým skóre 100% si připsala zelenou barvu testu ve sportovních dvojicích.

O splnění testu č. 1 se ucházely hned dvě Plzeňačky - Míša Havránková a Majda Legátová. A obě si vedly skvěle! Výkony 60% a 64,17% si obě naděje plzeňského klubu připsaly žlutou barvu testu.

Ve skupině, která plnila test č. 4, startovala i Lucka Adamcová. Na čele celé skupiny si poradila se všemi prvky a připsala si žluté splnění testu a procentuální výkon ve výši 73,33%.

Jako poslední z plzeňské líhně se do testů zapojila Denisa Brunátová. Ta také vedla celou skupinu, která měla ambice na splnění testu č. 5. Denise se dařilo rovněž výtečně a s procentuálním výkonem 75% si zajistila zelené splnění testu.

Zazářila i Kristýna Březinová. Ta testy výkonnosti č. 4 plnila na křídlovické hale v Brně a domů na západ Čech přivezla zelenou radost v hodnotě 82,50%.

Odkaz na protokol z testů výkonnosti - zdroj: czechskating.org