Přihlášení

Plzeňské krasobruslení dál sbírá cenné úspěchy

V Kralupech nad Vltavou se nejvýrazněji dařilo Daniele Šedivcové, která mezi žačkami "A" zůstala těsně pod stupni vítězů a vybojovala 4. místo! Nikol Adamcová přidala 8. pozici ze závodu mladších žaček "B" a její sestra Lucie 13. místo mezi nejmladšími žačkami "A".
V soutěži nejmladších žaček "B" Valentina Kristlová oslavila svůj svátek 21. pozicí. Její tréninkové partnerky Maya Hladká mezi nováčky ukořistila 14. místo a Majda Legátová mezi mladšími nováčky 15. příčku!

Adéla Němcová hájila barvy západočeského klubu na závodech Českého poháru v Břeclavi, kde druhým letošním nejlepším výkonem (57,48 b.) obsadila 21. pozici!


O víkend později se plzeňské krasobruslení rozjelo do severočeského Mostu.
Maya Hladká vybojovala skvělé 11. místo v soutěži nováčků. Mezi mladšími nováčky získal David Gütter 6. místo mezi chlapci a Majda Legátová 16. mezi dívkami.
V nejmladších žačkách jsme měli trojnásobné zastoupení - v soutěži "A" si Denisa Němcová vybruslila 10. místo a mezi "B" obsadila Diana Gütterová 12. pozici a Valentina Kristlová 22.!

V Děčíně barvy KK Plzeň hájila Denisa Brunátová a mezi mladšími žačkami "A" si vedla skvěle. Zajela čistou volnou jízdu a je o fous jí utekla bronzová medaile. Mezi jedenáctkou závodnic tak obsadila 4. místo.