Přihlášení

Plzeňské krasobruslařky sbírají další úspěchy


Plzeňské krasobruslařky měly napilno. Zúčastnily se hned čtyř závodů a vedly si velice dobře!

Na Příbramském kahanu 2014 se představil hned trojlístek Západočešek. V kategorii nejmladších žaček A startovala Lucie Adamcová a ve své první soutěži v této kategorii si připsala cenné šesté místo. Její sestra Nikol si v konkurenci mladších žaček B vybruslila stříbrnou medaili! Úspěšný víkend završila čtvrtým místem mezi mladšími žačkami A Denisa Brunátová.

Ve stejný čas závodily nejmladší plzeňské naděje v Ústí nad Labem. Michaela Havránková si zde vybojovala 8. místo a zdatně jí sekundovala její tréninková partnerka Karolína Zrnová, která přidala 11. pozici. Obě děvčata si na dalším závodě, tentokrát v České Lípě, své výsledky dokonce vylepšíla! Zrnová se radovala ze stříbrné medaile a Havránková z 5. místa!

V Hradci Králové, kde se sešla česká krasobruslařská elita k soutěži nejvyšší úrovně, bojovaly o další body pro kvalifikaci na mistrovství republiky čtyři zástupkyně plzeňského krasobruslení. Lucie Adamcová si odbyla ostrý start a získala 15,05 b., čímž obsadila 30. místo mezi nejmladšími žačkami. V kategorii mladšího žactva a rovněž ve své premiéře mezi touto konkurencí si vedla statečně Denisa Brunátová. Ta díky čistému krátkému programu držela nadějné 7. místo, ale nakonec vybojovala 14. pozici (49,69b.). Poprvé v letošní sezóně se v jednom závodě potkaly žákyně Lucie Urbanová a Adéla Němcová. Urbanové se podařilo svou klubovou kolegyni porazit a v krásném závodě brala 16. místo (56,23 b.), když Němcová obsadila 19. příčku (50,84 b.). 

Krušnohorská brusle - 8.11.2014



Českolipská pirueta - 15.11.2014



VC Hradce Králové - 15.-16.11.2014