Přihlášení

MČR Pardubice


Zadáno: 2012-03-03 00:33:17

Pardubice hostily Mistrovství ČR v juniorských kategoriích a v synchronizovaném bruslení a takéž Přebor ČR v kategorii seniorek

V juniorských kategoirích KK Plzeň zastoupení neměl, ale v kategorii seniorek se se sólovou závodní kariérou loučila Lucie Mužíková. Ta měla závod výborně rozjetý, po krátkých programech držela druhé místo, ale ve volné jízdě stříbrnou příčku neudržela a zbyla na ni jen bramborová medaile za čtvrté místo. Dvaadvacetiletá závodnice si však nadělila přesto skvělé rozloučení, když v hodnocení celého uplynulého ročníku skončila na druhé příčce, a tak na svém posledním vyhlášení výsledků obdržela stříbrný pohárek od Českého krasobruslařského svazu. Závodnice KK Plzeň si připravila rozloučení i v plzeňské ČEZ Aréně, při příležitosti prvního domácího utkání hokejových indiánů se s domácím stadionem rozloučení exhibičním vystoupením v průběhu jedné z přestávek.

Přestože nejstarší kategorie již svou sezónu za sebou mají, vrchol ročníku přichází pro žákyně. Stíhací jízdu za svým prvním mistrovstvím republiky skvěle rozjela Vanessa Štefanová v kategorii nejmladšího žactva, která v dalekém Třinci obsadila výborné 7. místo z 30 účastnic a v nominační listině se posunula jeden závod před uzávěrkou na poslední 24. postupové mís­to.